Hoe lang moet ik mijn video opsturen?

• Bijgewerkt

Het aantal toegestane dagen wordt bepaald door de recruiter, evenals de vragen die u zullen worden gesteld. Deze tijdslimiet staat vermeld in de uitnodigingsmail die u hebt ontvangen.

Als deze termijn wordt overschreden, hebt u nog steeds de mogelijkheid om u in te schrijven; de aanwerver krijgt dan alleen bericht dat de termijn is overschreden.

Wij raden u aan zo spoedig mogelijk in te schrijven om de verwerking van uw aanvraag te optimaliseren.

Indien u dat wenst, is aan het einde van de oefening een ruimte voor opmerkingen beschikbaar. Aarzel niet het te gebruiken om de redenen voor uw vertraging uit te leggen.

Als de werving gesloten is, zal de pagina ontoegankelijk zijn.