Goede praktijken

• Bijgewerkt

Voor een opname vanaf uw computer, moet u ervoor zorgen dat :

• Je hebt een webcam en een microfoon. U krijgt de gelegenheid uw apparatuur te testen voordat u gaat opnemen.
  • U gebruikt de laatste versie van de browser Google Chrome of Mozilla Firefox.
  • Uw internetverbinding is voldoende om uw video te verzenden dan

Voor opname via de toepassing, controleert u of :

• Uw netwerk is stabiel. Zo niet, verander dan uw netwerk van 4G/5G naar wifi of vice versa als u al op wifi zat.
  • U hebt genoeg opslagruimte op uw smartphone of tablet. Hierdoor kan de video tijdelijk worden opgeslagen voordat hij wordt verzonden.
  • De autorisaties gekoppeld aan de camera en de microfoon worden geaccepteerd in het gedeelte "Instellingen" van uw toestel.
  • dat uw toegangscode correct is ingevuld (zie onderaan uw Visiotalent-uitnodigingsmail)
  • Als je de applicatie al hebt, aarzel dan niet om hem te updaten ?