Wat is uitgestelde video van Visiotalent?

• Bijgewerkt

Hebt u enkele dagen, uren of minuten geleden gesolliciteerd naar een baan en net een e-mail ontvangen waarin u wordt uitgenodigd uzelf op video vast te leggen? Goed nieuws, u hebt waarschijnlijk een nieuwe fase in het aanwervingsproces bereikt.

Het aanwervingsteam van het bedrijf waar u hebt gesolliciteerd, wil graag meer over u te weten komen en zou u een aantal vragen willen stellen die u op video moet beantwoorden.

Deze oefening stelt u in staat om naast uw CV meer over uzelf en uw beweegredenen te vertellen.

Concreet, hoe werkt het?

U hebt een uitnodiging tot inschrijving in uw mailbox ontvangen. Deze e-mail bevat uw toegangscode als kandidaat.

Je hebt 2 opties:

- Gebruik uw computer door te klikken op "Ik schrijf me in" onderaan de uitnodigingsmail

- Download de "Visiotalent"-toepassing op uw smartphone of tablet en voer uw toegangscode in (deze staat onderaan de uitnodigingsmail)

Zodra u bent ingelogd, hoeft u zich alleen nog maar te laten leiden en gebruik te maken van onze opleidingsmodule om vertrouwd te raken met het platform.

Zoals u zult zien, is alles heel eenvoudig.

Als u eenmaal geoefend bent, moet u zich echt inschrijven.

De recruiter heeft een paar vragen voorbereid, anders dan de oefenvragen, dus ... nu is het jouw beurt!