Een knop of een functie werkt niet, wat kan ik doen?

• Bijgewerkt

Zorg er eerst voor dat u ons advies hebt opgevolgd: zie het desbetreffende artikel.

Je probeert je te registreren vanaf je computer

Dit is waarschijnlijk een probleem met uw browser.

Om dit te doen, kon niets eenvoudiger zijn. Kopieer de link van uw Visiotalent registratiepagina en plak deze in een nieuwe browser (bij voorkeur Google Chrome of Mozilla Firefox).

Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u de applicatie altijd downloaden vanaf uw smartphone of tablet.

U probeert zich te registreren vanaf uw smartphone of tablet

De toepassing verwijderen en opnieuw installeren is de ideale oplossing.

Zorg ervoor dat u voldoende ruimte hebt om uw video tijdelijk op te slaan voordat u hem verstuurt.

Als dit echter niet voldoende is, kunt u uzelf altijd opnemen vanaf een computer met een camera.

Als u ondanks al deze aanbevelingen nog steeds het probleem hebt, neem dan contact met ons op via het formulier rechtsonder op uw scherm.