Je n’ai pas de webcam sur mon ordinateur, comment faire ?

• Bijgewerkt

Visiotalent kan worden gedownload op GooglePlay en Apple Play.

Als uw computer niet is uitgerust met een webcam of als deze buiten werking is, nodigen wij u uit om onze applicatie gratis te downloaden op uw smartphone of tablet.

> Typ "Visiotalent" in de zoekbalk van uw applicatie download platform.

Als u eenmaal op de applicatie bent, hoeft u zich alleen nog maar te identificeren met uw e-mailadres of met uw toegangscode die u onderaan de uitnodigingsmail vindt.

Als u geen webcam of smartphone hebt, kunt u vrienden en familie vragen om er een te lenen terwijl u uw pre-interview afneemt.

Download link

iPhone / iPad :
https://itunes.apple.com/fr/app/visiotalent-job-interviews/id955415344

Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visiotalent.app