Ik wil mijn video herstellen/verwijderen

• Bijgewerkt

Volgens de GDPR (General Data Protection Regulation) kunnen wij accountgegevens alleen delen en/of verwijderen als de eigenaar van de account daarom vraagt.

Om dit te doen, hoeft u ons alleen maar een scan van uw ID te sturen om te bewijzen dat u de eigenaar van de rekening bent, per e-mail naar contact@visiotalent.com.

Uw ID zal worden verwijderd zodra uw verzoek is verwerkt.

Overeenkomstig dezelfde regelgeving bent u verplicht aan te geven welke gegevens u wenst te ontvangen/verwijderen.

Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestigingsmail overeenkomstig uw verzoek.