Ik heb een probleem met de Visiotalent applicatie

Antoine
  • Bijgewerkt

Problemen met de toepassing kunnen het gevolg zijn van instabiliteit van uw verbinding. Schakel daarom even over op 4G als u op Wifi zat of vice versa.

Controleer of u minstens 50MB opslagruimte hebt om uw video-interview op te nemen.

Als u geen toestemming hebt gegeven voor toegang tot uw fotogalerij of camera, wordt uw video ons niet terugbezorgd. U kunt dit controleren in uw toegankelijkheidsinstellingen.

Houdt het probleem aan; verwijder de applicatie en installeer ze opnieuw. U kunt uw sollicitatie zonder problemen overdoen met dezelfde toegangscode.