Mijn webcam werkt niet goed op Visiotalent

• Bijgewerkt

Hier zijn een paar dingen om te controleren om jezelf veilig op te nemen:

• Zijn er andere toepassingen/sites/software die momenteel de webcam gebruiken?
  • Is de webcam toegestaan op deze applicatie / op de Visiotalent website?
  • Gebruikt u een recent bijgewerkte browser? Google Chrome en Mozilla Firefox werken zeer goed als ze zijn bijgewerkt.

Als uw webcam nog steeds niet werkt, nodigen wij u uit om onze gratis applicatie te downloaden op uw smartphone of tablet.

• Apple apparaat: https://itunes.apple.com/fr/app/visiotalent-job-interviews/id955415344
  • Android-toestel: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visiotalent.app