Mijn webcam werkt niet goed op Visiotalent

Ornella
  • Bijgewerkt

Hier zijn een paar dingen om te controleren om jezelf veilig op te nemen:

• Zijn er andere toepassingen/sites/software die momenteel de webcam gebruiken?
  • Is de webcam toegestaan op deze applicatie / op de Visiotalent website?
  • Gebruikt u een recent bijgewerkte browser? Google Chrome en Mozilla Firefox werken zeer goed als ze zijn bijgewerkt.

Je kunt ook dit artikel lezen: Ik heb een probleem met mijn camera