Ik heb geen webcam op mijn computer, wat kan ik doen?

• Bijgewerkt

Visiotalent kan worden gedownload via GooglePlay en Apple Play.

Als uw computer niet is uitgerust met een webcam of deze is buiten werking, dan nodigen wij u uit om onze applicatie gratis te downloaden op uw smartphone of tablet.

• Typ "Visiotalent" in de zoekbalk van uw applicatie download platform.

Als u eenmaal in de app bent, hoeft u zich alleen nog maar te identificeren met uw e-mailadres of met uw toegangscode die u onderaan de uitnodigingsmail vindt.

Als u geen webcam of smartphone hebt, dan kunt u vrienden en familie vragen om er een te lenen terwijl u uw videointerview afneemt.

Download link

iPhone / iPad : https://itunes.apple.com/fr/app/visiotalent-job-interviews/id955415344

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visiotalent.app