Ik kan mezelf niet horen tijdens de audiotest

• Bijgewerkt

Als u uzelf niet kunt horen wanneer u uw apparatuur test, dan zijn hier een paar dingen die u kunt controleren:

• Sluit een hoofdtelefoon aan met een ingebouwde microfoon (type iPhone)
  • Zorg ervoor dat er geen applicatie / software die het gebruik van de microfoon vereist geopend is (Skype, Facetime, Photobooth, ...)
  • Probeer een andere webbrowser te gebruiken, zoals Mozilla Firefox of Google Chrome

U hebt ook de mogelijkheid om uw pre-interview via onze gratis en kleine mobiele applicatie.

Apple toestellen: https://itunes.apple.com/fr/app/visiotalent-job-interviews/id955415344

Android-toestellen: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visiotalent.app

U kunt ook dit artikel bekijken: Ik heb een probleem met mijn geluid.