Ik heb problemen met de mobiele applicatie

• Bijgewerkt

Als u de video-opname niet kunt starten of niet verder kunt gaan met de volgende vraag, kan het probleem te maken hebben met instabiliteit van uw verbinding.

Wij raden u aan uw verbindingsmodus te wijzigen:

• Als u WIFI gebruikt, ontkoppel deze dan
  • Als u alleen het mobiele netwerk gebruikt, probeer dan verbinding te maken met WIFI

Om opnameproblemen zo veel mogelijk te voorkomen, kunt u ook controleren of uw mobiele telefoon voldoende opslagruimte heeft om een paar minuten video op te nemen.

Let op: als u geen toestemming heeft gegeven voor toegang tot uw fotogalerij of camera, zal er geen video naar ons worden verzonden. U kunt dit controleren in uw toegankelijkheidsinstellingen.